Dinamo

Borcea: "Nu ne intereseaza Stanca"

Presedintele executiv al FC Dinamo, Cristi Borcea, a declarat, vineri, pentru site-ul oficial al clubului, ca gruparea "alb-rosie" nu este interesata de achizitionarea portarului Razvan Stanca, aflat sub contract cu Farul, desi jucatorul declarase ca a fost contactat de oficialul dinamovist.
"Nu ne intereseaza Stanca! Nu intram in competitie cu niciun club pentru acest transfer dintr-un singur motiv: nu ne intereseaza! Le-am comunicat si celor de la Pandurii Tg. Jiu ca Stanca nu se afla pe lista de achizitii a clubului nostru", a declarat Borcea.

Portarul Razvan Stanca, ultima oara la Dacia Mioveni, a declarat, vineri, ca a fost sunat de presedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, care l-a indemnat sa nu accepte oferta venita din partea clubului Pandurii Targu Jiu, pentru ca il doreste la formatia antrenata de Mircea Rednic. "Acum sunt pus intr-o situatie dificila pentru ca am primit o alta oferta, mult mai buna, de la Dinamo. Domnul Borcea m-a sunat si mi-a spus sa nu plec la Pandurii pentru ca ma vrea la Dinamo. Mi-a spus ca va pleca Lobont si de aceea au nevoie de mine la Dinamo. Situatia e neplacuta pentru mine deoarece nu stiu ce sa fac. Am vorbit si cu domnul Neagoe (n.r. - antrenorul echipei Pandurii Targu Jiu, Eugen Neagoe) si mi-a spus ca s-au inteles cluburile si ca ma vrea la Pandurii. Dar mai am unele probleme de rezolvat aici, in Constanta, si de aceea am ramas sa ma pregatesc o perioada cu Farul, pana rezolv tot totul aici", a spus Stanca.

Razvan Stanca este sub contract cu Farul Constanta, insa in sezonul trecut a fost imprumutat la Dacia Mioveni. Stanca a evoluat sezonul trecut in 28 de partide pentru Dacia Mioveni, formatie care a retrogradat la finalul campionatului, si a fost convocat la prima reprezentativa a Romaniei pentru partida amicala cu Rusia, scor 3-0, fiind folosit in ultimele minute.

Mediafax


Borcea: "Nu ne intereseaza Stanca"