Dinamo

Vasile Turcu spera ca preotii sa spulbere ghinionul lui Dinamo

Dupa ce a incercat toate metodele pentru a scoate Dinamo din criza, actionarul Vasile Turcu isi pune toate sperantele intr-un preot care sa alunge ghinionul din Stefan cel Mare.
Doua rezultate negative pe final de meci, cu Pandurii si cu Unirea Urziceni, plus remiza de la Timisoara, cand Dinamo a avut doi oameni in plus, i-au adus pe actionarii din Stefan cel Mare la limita rabdarii. "Avem ghinion", rostesc acestia la unison.

Odata cu intrarea in Saptamana Mare, Vasile Turcu vrea sa aduca un preot pentru a alunga ghionionul de la echipa. "Am avut un ghinion extraordinar. Dinamo are un lot valoros, dar soarta ne-a fost potrivnica. Parca am fi blestemati. Oricum, voi aduce un preot sa sfinteasca stadionul, vestiarul, jucatorii, pe toata lumea, ca sa se termine odata cu ghinioanele. Cu cele peste 20 de puncte pe care le-am pierdut acasa, eram acum pe primul loc. A fost cel mai greu an din viata mea. Am fost urmariti si de arbitraje care ne-au defavorizat, ca acesta, cu Urziceniul", a spus Vasile Turcu pentru Libertatea.

Actionarul dinamovist ii intelege pe suporterii nemultumiti si stie cum le poate readuce acestora zambetul pe buze. "Suporterii sunt suparati, la fel ca noi. Dar am scapa de toata rautatea si de toata energia negativa, daca am invinge Steaua", a opinat omul de afaceri.

Vasile Turcu nu este interesat de lupta pentru titlu, insa a dezvaluit deja tactica pentru sezonul viitor. "In vara vom investi in echipa. Ne-am inteles deja cu Rednic, iar Dinu se va ocupa de transferuri. Antrenorul ii va spune ce post trebuie acoperit si el va aduce cel mai potrivit fotbalist, dupa modelul celor de la Lazio", a devaluit Vasile Turcu.

Onlinesport


Vasile Turcu spera ca preotii sa spulbere ghinionul lui Dinamo