Dinamo

Becali va dona doua milioane de euro pentru Dinamo

Gigi Becali a declarat la sfarsitul meciului Dinamo-CFR Cluj ca va dona doua milioane de euro pentru clubul din Stefan cel Mare, pentru ca dinamovistii au batut pe CFR Cluj. Cel mai fericit la aflarea vestii a fost Vasile Turcu, care de abia asteapta banii veniti din Ghencea. In plus, Becali a declarat ca se va duce la biserica sa se roage pentru Dinamo cand va juca in turul preliminar din Liga Campionilor.

Gigi Becali a socat din nou! La sfarsitul meciului Dinamo-CFR, patronul Stelei a promis ca va dona doua milioane de euro pentru Dinamo, in cazul in care Steaua se va califica in grupele Ligii Campionilor. In plus, Becali crede ca Steaua nu mai poate pierde locul doi din Liga I.

"Daca ne vom califica voi face o sponsorizare de doua milioane de euro la clubul Dinamo. Ei au demonstrat ca au onoare si m-a impresionat. Nu credeam ca au asa ceva. De acum incolo tot respectul pentru ei. Au demonstrat ca nu sunt o campioana urata, au joc foarte frumos. M-a impresionat jocul lor si lupta pe care au dus-o inspre final. Acum cred ca nu ne mai punem nici un fel de problema pentru locul doi. Putem sa facem si un egal, avem patru meciuri usoare. Cred ca Steaua se va califica in Grupele Ligii Campionilor. Vor juca in Ghencea in Liga Campionilor si nu le voi lua nici un ban. Le voi lua 1000 de euro simbolic."

La auzirea declaratiei lui Gigi Becali, actionarul dinamovist, Vasile Turcu, a declarat ca orice ban este bun pentru Dinamo si a precizat ca de abia asteapta cele doua milioane de euro din Ghencea, daca totul va fi legal.

Becali crede ca Dinamo a castigat acest meci pentru binele Romaniei si a precizat ca s-a bucurat ca spartanii la marcarea golului lui Dinamo.

"Nu sunt multumit, sunt super fericit. Acest meci l-a castigat Dinamo si nationalismul romanesc. Am avut mai mari emotii la acest meci, pentru ca era mai mult decat un meci al nostru. Am promis si am facut ca spartanii pentru ca i-am promis lui Borcea. M-am bucurat foarte mult la golul Dinamo. Vreau sa ne lasati sa ne pregatim de Liga Campionilor, pe noi si pe Dinamo. Imi dau cuvantul de onoare ca nu voi face niciodata o declaratie impotriva lui Dinamo. Am sa merg la biserica sa ma rog pentru Dinamo cand vor juca turul preliminar", a declarat patronul Stelei la Tv Sport.

Onlinesport: Cristian Soitu



Becali va dona doua milioane de euro pentru Dinamo