CFR CLuj

Paszkany explica de ce nu a vrut arbitri straini

Finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat, joi, ca gruparea pe care o conduce nu s-a opus niciodata brigazilor din strainatate, precizând ca singura sa dorinta a fost sa fie corecte canalele prin care arbitrii sunt adusi în Liga I.
"Noi nu ne-am opus niciodata arbitrilor straini, numai canalele pe care se aduc arbitri straini sa fie corecte. Si nu cele folosite pâna acum. Mai multe nu pot spune fara probe pentru ca altfel ajung aici (n.r. - la Înalta Curte de Casatie si Justitie) si m-am saturat", a spus Arpad Paszkany la iesirea de la Înalta Curte de Casatie si Justitie.

Oficialul clujean a mentionat ca nu se teme de faptul ca adversarii din acest final de campionat vor avea prime din partea contracandidatelor la titlu.

"Nu mi-e teama de nicio valiza. Dupa parerea mea, nu cred ca niste premieri iesite din comun ajuta foarte mult o echipa care nu este obisnuita cu asa ceva. De cele mai multe ori premierea toarna plumb în ghetele jucatorilor. Adica daca oferi unui jucator pentru un meci cât este contractul lui pe un an sau jumatate de an nu esti sigur ca reusesti sa îl motivezi, s-ar putea mai mult sa îl inhibi", a adaugat finantatorul clubului CFR Cluj .

Arpad Paszkany sustine ca motivul principal al înlocuirii antrenorului Jorge Costa cu Ioan Andone a fost "lipsa de orizont în jocul echipei".

"Sper sa se schimbe jocul o data cu venirea lui Ando. A fost însa un singur rezultat dezastruos pentru ca la nivel de rezultate cred ca ne-am descurcat destul de bine. Motivul principal pentru care l-am schimbat pe Costa a fost lipsa de orizont în jocul echipei si nu neaparat rezultatele. Prin ceea ce am vazut însa în acest început de retur periclitam foarte mult avantajul de cinci puncte pe care îl detineam si n-as fi vrut sa ajungem într-o situatie în care sa vorbim la trecut de cele cinci puncte. Andone a fost primit foarte bine pentru ca sunt jucatori cu care a lucrat si în precedentul mandat. Toata lumea l-a primit cu bratele deschise, toti sunt dornici sa lucreze împreuna pentru un nou titlu", a precizat Paszkany.

Finantatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a fost prezent, joi, la Înalta Curte de Casatie si Justitie, unde este judecat pentru sprijinirea unui grup infractional organizat si santaj.

Arpad Paszkany a fost trimis în judecata în 30 iulie 2009, fiind acuzat ca în perioada 2004-2006 a sustinut un grup infractional organizat condus de Liviu Man, presedintele trustului Gazeta, prin finantarea, sub diverse forme, a publicatiilor trustului, cunoscând componenta grupului si modul de operare.

În martie 2011, Paszkany a fost achitat pentru ambele capete de acuzare de catre Curtea de Apel Cluj, dar procurorii DIICOT au facut apel la ÎCCJ.

Mediafax


Paszkany explica de ce nu a vrut arbitri straini