CFR CLuj

Andone loveste in Steaua la prezentarea oficiala la CFR Cluj

Ioan Andone a fost prezenta oficial de CFR Cluj in functia de antrenor principal. Andone isi incepe al doilea mandat cu un avantaj de cinci puncte fata de principalele urmaritoare, Dinamo si Steaua.
"Andone este singurul antrenor cu care am avut o relatie neprofesionala. Cu el am ramas intr-o relatie de prietenie. A venit momentul sa intram cu el in Liga Campionilor. Sunt sigur ca putem salva acest campionat. Putem lua titlul si sa ne asiguram prezenta in Liga Campionilor. Am convingerea ca in acest vestiar se afla cel mai bun lot, dar simtem ca lipseste ceva esential, spiritul de lupta", a spus Arpad Paszkany.

Noul antrenor al CFR-ului a mentionat ca este cnvins ca va castiga campionatul deoarece ardelenii au cel mai bun lot.

"Pentru mine, telefonul de la domnul Paszkany a insemnat foarte mult. La inceput am crezut ca-i fur munca domnului Costa, dar prietenia care ne leaga m-a facut sa ma gandesc la oamenii de aici. Sunt noua meciuri si noua finale, sunt convins ca putem lua titlul. Am venit sa muncesc si sa ajungem in Liga Campionilor. Am plecat de aici pentru ca au fost rezultate proaste. Orice antrenor trebuie sa aiba bagajele facute. Avem cel mai bun lot din Liga 1, trebuie schimbata doar atitudinea", a afirmat Andone.

Totodata, Andone a mentionat ca Steaua nu are sanse la titlu desi se afla la doar cinci puncte. "Steaua nu reprezinta o amenintare", a comentat Andone.

Onlinesport


Andone loveste in Steaua la prezentarea oficiala la CFR Cluj