CFR CLuj

Paszkany sustine ca a pierdut o suma colosala in fotbal

Arpad Paszkany implineste 10 ani de cand a preluat fraiele echipei CFR Cluj. Ajuns la ora bilantului, Paszkany sustine ca a investit 90 de milioane de euro pentru a aduce CFR la nivelul de astazi.
"Cred ca am bagat vreo 90 de milioane de euro, din care 27 de milioane de euro în stadion, iar 4-5 milioane în unitati sportive. Diferenta este în activitatea sportiva. Când am venit, am gasit un club sportiv la o distanta de saptamâni pâna la desfiintare din cauza lipsei fondurilor si a minimei infrastructuri. Eu sunt pe minus 90 de milioane de euro, deoarece banii veniti în acei ani în care am fost în Liga s-au dus pe existenta echipei. Am învatat multe în acesti ani, taxa de scolarizare a fost scumpa. Este foarte mult sa pierzi 90 de milioane de euro", a spus Paszkany la Digi Sport.

Totusi, finantatorul ardelenilor sustine ca nu regreta ideea de a investi in fotbal si suma mare pe care pretinde pe ca a pierdut-o.

"Din punct de vedere economic, nu merita sa investesti atât. Dar, stiti cum e, unii achizitioneaza iahturi, altii avioane, unii merg în cazinouri, toti avem o slabiciune", a mai spus Paszkany.

In cei zece ani petrecuti la carma lui CFR Cluj, ardelenii au castigat doua titluri, doua Cupe ale Romaniei si o Supercupa.

Onlinesport


Paszkany sustine ca a pierdut o suma colosala in fotbal