CFR CLuj

Paszkany anunta startul unei revolutii la CFR Cluj

Patronul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, a afirmat ca a inceput o adevarata revolutie in lot, din dorinta de a domina urmatorii ani in fotbalul romanesc.
"Va trebui sa construim un alt lot, pentru urmatoarele 3-4 sezoane. Constructia lotului nou a inceput, speram sa avem succese comparabile cu cele precedente. Dorim sa aducem jucatori care sa aiba tragere de inima si dorinta de afirmare", a spus Paszkany la sportro.

Paszkany le-a transmis jucatorilor care au ramas si celor care vor veni sa se inspire de la cei care au plecat, deoarece pot ajunge la echipe si mai puternice.

"Acei jucatori care au ajuns la cluburi importante din Europa, Pereira, Deac, Culio sau Traore, trebuie sa fie exemple pentru cei care vor veni", a adaugat Paszkany.

Chiar daca spune ca echipa sa se afla in mijlocul unui proces de transformare, Paszkany este convins ca CFR Cluj mai poate castiga titlul.

"Otelul este la o distanta consistenta, 12 puncte, dar nu este de neremontat. Am putea sa ii ajungem din urma cu un start foarte bun", a afirmat Paszkany.

Onlinesport


Paszkany anunta startul unei revolutii la CFR Cluj