CFR CLuj

Minteuan: "Este o victorie muncita, nu cred ca cineva a dorit sa greseasca in favoarea noastra"

Antrenorul Alin Minteuan a declarat ca CFR Cluj a obtinut o victorie muncita în meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a XVIII-a a Ligii I, apreciind ca nu crede ca arbitrii au favorizat formatia campioana în aceasta partida, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ma simt foarte obosit, extrem de obosit. De-abia astept sa merg acasa si sa ma odihnesc. Vreau sa-i felicit pe baieti pentru repriza secunda. Asa se câstiga meciurile, cu sacrificiu si devotament. Nu am prea dormit noptile, e un pic de stres. Trebuie sa facem fata. Azi ne-am bucurat de aceasta victorie muncita. Sunt trei puncte, nimeni nu vrea sa greseasca, toata lumea acuza. Nu cred ca cineva a dorit sa greseasca în favoarea noastra. La pauza si-au dat seama si ei ca trebuie mai mult sacrificiu pentru a obtine o victorie. E normal sa-si schimbe atitudinea. Spre fericirea noastra asta s-a întâmplat. I-am încurajat si eu. Era un 0-0 la pauza, nu era ceva dramatic. Ambele echipe au tatonat si din cauza asta a fost o prima", a spus Minteuan la conferinta de presa de dupa meci.

Tehnicianul a adaugat ca victoria din meciul cu Universitatea Craiova este una de moral înaintea întâlnirii cu AS Roma, în ultima etapa a grupei E a Ligii Campionilor. "E si o victorie de moral înainte de meciul cu Roma. Nu avem nimic de pierdut, dar nici de câstigat. Va fi un meci dificil. Cert e ca vom juca, sper sa si jucam bine. În Champions League toata lumea se va concentra suplimentar. Sa nu creada ca e un meci amical, chiar daca nu avem sanse la calificare. Trebuie sa ne impunem jocul si sa dam totul pentru a spera si în viitor", a spus Minteuan.

Referitor la achizitia fundasului echipei Unirea Urziceni, Vasile Maftei, care va evolua din retur la CFR, Minteuan a precizat: "Îl primim cu bratele deschise pe Maftei. În vestiar nu se discuta despre transferuri. Orice jucator e binevenit la CFR Cluj, dar trebuie sa înteleaga ca vine la un club mare, iar prin atitudine si determinare trebuie sa se impuna. Îmi place Maftei, e simpatic! Revenind serios, Maftei e unul dintre jucatorii buni ai campionatului, un fotbalist valoros. Sa vina si el si sa ne ajute sa ajungem acolo sus, unde ne este locul. Maftei trebuie sa lupte ca sa-si obtina un loc în echipa. Nimeni nu vine direct titular".

Echipa CFR Cluj a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (0-0), formatia Universitatea Craiova, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a, prima a returului Ligii I. Golurile clujenilor au fost marcate de Traore '69 si Kivuvu '72, în timp ce pentru craioveni a punctat Dorel Stoica '67.

Mediafax



Minteuan: "Este o victorie muncita, nu cred ca cineva a dorit sa greseasca in favoarea noastra"