CFR CLuj

Boloni, asteptat la CFR Cluj

CFR Cluj va renunta la Sorin Cartu dupa terminarea meciurilor ramase de disputat in acest an. Favorit sa ii ia locul este Ladislau Boloni, febletea lui Arpad Paszkany. Negocierile dintre cele doua parti vor incepe chiar inaintea meciului cu Steaua.
Eliminarea din cupele europene i-a fost fatala lui Sorin Cartu. Constient de acest lucru, Sorinaccio a vrut sa isi dea demisia dupa meciul de la Basel, insa a fost convins sa se razgandeasca.

Cartu va mai ramane la Cluj pana la finalul acestui an, in incercarea de a pastra echipa in cursa pentru ocuparea locului secund.

Intre timp, Arpad Paszkany va incerca sa il convinga pe Ladislau Boloni sa vina pe banca ardelenilor din 2011. Intre cele doua parti au existat deja primele tatonari, iar Boloni este dispus sa poarte o discutie cu Paszkany.

Negocierile ar putea fi ingreunate de conditiile pe care Boloni le pune. Fostul antrenor al lui Sporting Lisabona doreste mana libera la transferuri, ceea ce ar insemna ca Iuliu Muresan ar sari din schema.

Lipsit de solutii, Paszkany este dispus sa minimalizeze rolul lui Muresan in cadrul clubului, deoarece dupa rezultatele din acest sezon s-a convins ca antrenorul este primordial in organigrama unui club.

Onlinesport


Boloni, asteptat la CFR Cluj