CFR CLuj

Trica dezvaluie culisele problemelor de la CFR Cluj

Fostul jucator al echipei CFR Cluj, Eugen Trica, are informatii de culise si explica motivele pentru care gruparea din Gruia a decazut in acest sezon. Trica le transmite sefilor de la CFR sa faca o remaniere in masa, incepand cu Cadu si Tony.
"CFR Cluj a primit oferte bune pentru Cadu, Tony si alti jucatori straini importanti, dar le-a refuzat. Jucatorilor nu le-a cazut deloc bine, pentru ca un transfer reprezenta un pas inainte din punct de vedere financiar, doar pentru bani au venit sa joace in Romania", a spus Trica la gsptv.

Cel poreclit Jose le transmite sefilor din Gruia ca ar face bine ca in iarna sa renunte la mai multi jucatori importanti. "Se vede clar ca nu mai au motivatia sa joace pentru CFR Cluj. Au castigat suficienti bani in Romania. Cred ca in iarna ar trebui sa plece jucatorii importanti si sa se aduca unii cu foame de rezultate", a comentat Trica.

De asemenea, Trica este de parere ca ardelenii au facut o greseala uriasa cand au renuntat la jucatorii de viteza. "Acum au ramas doar unii statici. Cand eram acolo erau Pereira, Semedo, Dubarbier... Ce viteza aveam!", isi aminteste Trica.

Jucatorul Concordiei Chiajna a mentionat ca nu este impresionat de Lacina Traore, dar nu a vrut sa dezvolte subiectul pentru a nu intra intr-o polemica cu cei din Gruia.

Onlinesport


Trica dezvaluie culisele problemelor de la CFR Cluj