CFR CLuj

MM Stoica, dezlantuit. Atac violent la Sorin Cartu

Mihai Stoica a lansat un atac violent la adresa antrenorului de la CFR Cluj, caruia i-a reamintit declaratiile ironice referitoare la autogolurile cu care Unirea Urziceni a castigat in grupele Ligii Campionilor. MM l-a caracaterizat pe Cartu drept un "gropar de echipe" si il anunta ca la iarna va fi dat afara de la Cluj.

"Dumnezeu i-a dat lui Cartu doua autogoluri si jumatate! Cartu a aparut la 55 de ani in fotbalul mare si ne ia la misto pe toti! Cand bati campii, uite ce patesti! Iata cum i-au venit autogolurile pe tava! Bietul Cartu cred ca are patru retrogradari la activ! Si un campionat luat cand toata lumea plecase afara! A luat un campionat si i-a scos Apollon in Cupa Campionilor. Vasluiul i-a dat cu terenul in cap langa Colinele Tutovei, iar acum i-a venit si factura pe Allianz Arena.

Cand vrei sa arunci cu noroi in performantele unei echipe superbe, asta ti se intampla! Corect, am castigat cu autogoluri, dar impotriva cui? Cartu stie vreodata ce inseamna Kanoute, Luis Fabiano, Perrotti sau Capel? L-a pedepsit Dumnezeu, asa se intampla la fotbal. Cand vorbesti, iti vine in cap maciuca", a spus MM Stoica la Digi Sport.

De asemenea, MM Stoica i-a transmis lui Cartu sa inceapa deja sa isi faca bagajele, deoarece la iarna va fi pus pe liber de CFR Cluj.

"Cartu mai are o luna si jumatate si isi ia vacanta iar! Bine ca pe Cluj nu poate sa ii retrogradeze ca, in rest, i-a rezolvat si pe Mioveni, si pe Pandurii de vreo doua ori...", a adaugat MM Stoica.

Onlinesport



MM Stoica, dezlantuit. Atac violent la Sorin Cartu