CFR CLuj

CFR Cluj incepe adevaratul asalt pentru castigarea titlului

Conducerea celor de la CFR Cluj repeta si in acest an reteta care s-a dovedit a fi castigatoare sezonul trecut. Ardelenii au transferat o duzina de jucatori, iar acum cauta echipe pentru a-i imprumuta. Modelul este acelasi ca si anul trecut, cand Viera sau Galliasi au avut un aport important la castigarea titlului.
Ardelenii pregatesc cu minutiozitate noul sezon. Vazand ca jocul echipei scartaie, sefii din Gruia trimit "insideri" la echipele mici pentru a avea parte de confruntari cat mai facile in meciurile directe.

Modelul a fost brevetat sezonul trecut, cand ardelenii au obtinut sase puncte suspecte in meciurile cu Unirea Alba Iulia si International Curtea de Arges, in urma unor greseli comise chiar de jucatorii imprumutati de CFR Cluj.

In acest moment, Iuliu Muresan a luat legatura cu presedintii mai multor cluburi, in incercarea de a le propune jucatori de genul lui Viera sau Galliasi.

Batin a fost trimis deja la Gaz Metan Medias, iar urmatorul pe lista este portughezul Nuno Diogo, pe care ardelenii l-au propus la FCM Targu Mures.

Sosit abia in aceasta vara in Gruia, Diogo nu vrea sa plece, insa Muresan le-a promis celor de la Targu Mures ca vor primi un alt jucator.

Se asteapta ca ardelenii sa imprumute cinci jucatori, cate unul pentru fiecare echipa din zona inferioara a clasamentului, pentru o cursa cat mai usoara de castigare a celui de-al treilea titlu din istorie.

Onlinesport


CFR Cluj incepe adevaratul asalt pentru castigarea titlului