CFR CLuj

Bastos: "Vreau sa castig titlul cu CFR Cluj"

Mijlocasul brazilian Rafael Bastos a declarat, marti, ca transferul la CFR Cluj reprezinta un pas înainte în cariera sa si ca îsi doreste sa câstige titlul cu noua sa formatie.

"Sper sa ma integrez cât mai repede aici, la CFR, mai ales ca am gasit mai multi jucatori brazilieni si portughezi. Nu stiu foarte multe despre fotbalul românesc, dar am urmarit de pe stadion meciul din Supercupa cu Unirea Urziceni si mi-am dat seama ca nivelul din România e foarte ridicat. Am venit sa iau titlul cu CFR", a declarat Bastos înaintea sedintei de pregatire de marti.

Mijlocasul, care va purta numarul 16 la echipa campioana, a explicat de ce a prins destul de rar echipa celor de la Sporting Braga în sezonul trecut. “Am venit la jumatatea sezonului. Erau foarte multi jucatori de valori apropiate si mi-a fost greu sa ma impun. Abia astept sa joc în Champions League. Am facut un pas mare prin venirea mea aici, la Cluj. Din România îl cunosc pe Spadacio si îl stiam dinainte si pe noul meu coechipier, Hugo Alcantara”, a spus Rafael Bastos.

Fotbalistul s-a antrenat, marti, pentru prima data alaturi de noii sai coechipieri.

Mijlocasul brazilian Rafael Bastos (25 de ani), care a semnat, marti, un contract cu CFR Cluj, a mai evoluat în campionatele din Brazilia, Portugalia si Japonia.

Mediafax



Bastos: "Vreau sa castig titlul cu CFR Cluj"