CFR CLuj

Andrea Mandorlini: "Important este sa castigi, nu conteaza cum joci"

Tehnicianul Andrea Mandorlini a declarat, dupa ce echipa CFR Cluj a câstigat finala Cupei României, în dauna formatiei FC Vaslui, ca ceea ce a contat a fost faptul ca CFR a câstigat meciul si trofeul, si nu jocul practicat de elevii sai, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"A fost un meci dificil pe un teren foarte greu. Ma asteptam sa se joace mai mult de 90 de minute, dar stiam ca finalele nu sunt meciuri frumoase. Important e sa câstigi, nu cum joci. Aceasta victorie încununeaza un sezon foarte bun pentru noi. Este mai important titlul pentru noi, decât aceasta Cupa a României, pentru ca titlul ne duce în Liga Campionilor. Ma bucur ca am reusit în calitate de antrenor strain sa fac eventul în campionatul românesc, cu a reusit Ancelotti «dubla» în Anglia si Mourinho în Italia. Vreau sa-l felicit pe Lacatus pentru ca echipa sa a facut un meci foarte bun. FC Vaslui a fost un adversar redutabil si în campionat", a precizat tehnicianul italian în conferinta de presa de la finalul jocului.

Campioana României, CFR Cluj, a câstigat trofeul Cupei României pentru al treilea an consecutiv si al doilea event în trei ani, dupa ce a învins, miercuri, în finala competitiei, disputata la Iasi, formatia FC Vaslui, cu scorul de 5-4, dupa executarea loviturilor de departajare.

Mediafax



Andrea Mandorlini: "Important este sa castigi, nu conteaza cum joci"