CFR CLuj

Mandorlini: "Experienta la CFR Cluj imi da satisfactie"

Tehnicianul italian al echipei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, a precizat, pentru Radio Toscana, ca nu regreta decizia, din luna noiembrie, de a veni la gruparea clujeana, deoarece experienta la formatia ardeleana "îi da satisfactie", informeaza site-ul calciomercato.com.

"Experienta la CFR Cluj îmi da satisfactie. Este o mare organizatie de viata, dar si profesionala, deoarece exista atât de multi jucatori straini la echipa", a declarat tehnicianul italian.

Andrea Mandorlini, în vârsta de 49 de ani, a fost numit pe banca tehnica a formatiei CFR Cluj, la mijlocul lunii noiembrie 2009, în locul antrenorului portughez Antonio Conceicao.

Mandorlini a precizat câteva cuvinte legate de parcursul echipei Fiorentina în aceasta editie a Ligii Campionilor si despre atacantul român Adrian Mutu, depistat pozitiv cu sibutramina: "Despre cazul Mutu aici în România se vorbeste foarte mult. Legat de Fiorentina, ea a iesit din Liga Campionilor (n.r - în faza optimilor, fiind eliminata de Bayern Munchen) cu capul mai sus decât Manchester United (n.r. - eliminata în sferturi tot de Bayern), deoarece unele erori facute de echipa engleza, cei din Florenta nu le-au facut. Ma bucur ca Montolivo a devenit capitan al Fiorentinei si felicitari antrenorului Prandelli ca l-a responsabilizat cu un asemenea lucru".

De-a lungul carierei sale, Mandorlini a antrenat mai multe grupari din Serie A si B, printre care Triestina, Spezia, Vicenza, Atalanta, Bologna, Padova, Siena sau Sassuolo.

Mediafax



Mandorlini: "Experienta la CFR Cluj imi da satisfactie"