CFR CLuj

Mandorlini: "Steaua e in foame de puncte"

Antrenorul echipei CFR Cluj, Andrea Mandorlini, era deja cu gandul la meciul cu Steaua la doar cateva minute dupa victoria obtinuta in deplasare la Unirea Urziceni.
"Conteaza victoria, pentru ca este primul meci din acest an. Am întâlnit o echipa puternica, iar Urziceni a avut deja o partida mare cu Liverpool, iar jucatorii au fost putin obositi. Este un campionat foarte echilibrat si foarte dificil în partea superioara. Am jucat deja o finala si sunt foarte bucuros ca am câstigat la Urziceni. Obiectivul intern al Unirii Urziceni nu s-a schimbat dupa acest meci.

Ar fi frumos sa câstigam si cu Steaua, dar ar putea fi mai greu decât azi, pentru ca Steaua vine dupa o înfrângere si este în «foame» de puncte. Unirii îi urez mult succes în meciul de joi cu Liverpool. Nu îi va fi usor, dar a facut cinste României si sunt convins ca va face un rezultat bun", a spus Andrea Mandorlini.

De partea cealalta, Ronny Levy, aflat la a doua infrangere in tot atatea meciuri pe banca echipei campioane, a explicat ca meciul de la Liverpool a fost fatal pentru baietii sai.

"Sunt foarte dezamagit. A fost un joc dificil, în special pentru ca a urmat celui de la Liverpool care ne-a stors de puteri. Din pacate, am facut o greseala în aparare si am luat gol. Am avut si unele ocazii de care nu am profitat. Gazonul a fost foarte dificil pentru a juca fotbal, a trebuit sa luptam mai mult si nu ne-am putut organiza bine jocul. A fost abia primul meci si sper sa reparam pe parcurs ce am pierdut astazi", a afirmat Levy.

CFR Cluj a castigat derbiul cu Unirea Urziceni, scor 1-0, prin golul lui Lacina Traore, si s-a distantat la trei puncte in fruntea clasamentului.

Onlinesport


Mandorlini: "Steaua e in foame de puncte"