CFR CLuj

Andone: "Sa vina altul mai bun"

Antrenorul campioanei, Ioan Andone, a anuntat ca nu s-ar supara daca ar fi anuntat de Arpad Paszkany ca este demis si sustine ca i-ar lasa locul unui antrenor mai bun fara nicio problema.
"Lumea asteapta spectacol si trebuie sa le oferim, insa trebuie sa inteleaga si ei ca nu pot sa le ofer spectacol. Am 19 jucatori, o sa schimb si o sa vedem ce se intampla.  Daca nu mai vor sa lucram, nu e nicio problema, sa vina altul mai bun. Domnul Paszkany va analiza situatia. Credeti ca eu sunt multumit?", a declarat Andone la gsptv.

Andone a continuat si si-a criticat in termeni duri jucatorii, pe care i-a acuzat voalat ca sunt cu gandul numai la meciurile din Liga Campionilor.

"E a patra partida in care nu castigam si nu mi s-a mai intamplat in ultimii ani. E un moment dificil, jocul nu merge. Am facut o pregatire buna, lucrurile mergeau in regula, insa se pare ca trebuie sa caut o alta formula de echipa. E o crispare prea mare in echipa, nu sutam la poarta, nu avem posesie. Jucatorii trebuie sa inteleaga ca e un lucru minunat sa joci in grupele Ligii Campionilor, dar jocul nostru lasa de dorit", a adaugat Andone.

Ioan Andone a vorbit si despre oferta Stelei pentru Antonio Semedo. "Numai el poate sa ia decizia asta, stiu doar ca exista oferta  pentru el. Semedo joaca bine acum, iar cand nu o face il astept langa mine pe banca", a precizat tehnicianul campioanei.

Onlinesport


Andone: "Sa vina altul mai bun"