CFR CLuj

Andone: "Suporterii nu vor fi dezamagiti"

Inceputul slab de sezon a aprins spiritele in randul suporterilor lui CFR Cluj. Cu toate acestea, Ioan Andone le cere fanilor sa fie alaturi de el si de echipa pentru a castiga un nou campionat.
"Doresc sa transmit tuturor fanilor si suporterilor CFR 1907 ca atat eu cat si jucatorii facem tot ce stim mai bine ca sa ajungem la nivelul prestatiilor cu care i-am bucurat anul trecut. Eu ii asigur ca imi dau tot interesul si energia pentru a gasi cea mai buna solutie tinand cont de toate aspectele pe care trebuie sa le ia in considerare un antrenor. La fel cum anul trecut au fost momente mai dificile dar, pana la urma, am reusit sa castigam campionatul, ii asigur ca si in acest an vom da totul ca sa aducem din nou suporterilor si clujenilor bucuria din sezonul trecut. Sper ca suporterii vor avea incredere in mine si ii asigur ca, dupa ce tragem linie, nu vor fi dezamagiti", le-a spus Andone fanilor pe site-ul campioanei.

Ioan Andone a vorbit si despre meciul cu Politehnica Iasi, pe care il cosidera extrem de dificil. 'Falcosul' nu concepe insa ca echipa sa sa nu castige.

"Intalnim o echipa care nu a reusit sa adune niciun punct pana acum. Este clar ca trebuie sa castigam si sa ne revansam dupa jocul din meciul trecut de pe teren propriu. Chiar daca venim dupa o perioada grea pentru noi, in care am acumulat doar un punct in trei meciuri, vrem sa oferim suporterilor nostri o partida buna in care sa demonstram agresivitate si un joc bun care sa ne aduca reusitele in poarta adversarilor", a mai spus Andone.

Tehnicianul CFR-ului a dezvaluit si despre problemele de lot. "Sunt ceva probleme medicale cu Manuel Jose, care are o entorsa si Minteuan, operatie la genunchi. Ar mai fi indisponibil Oberman dar Deac este apt de joc. Nu ma pot plange de probleme de lot. Suntem aceiasi ca in sezonul trecut, chiar mai puternici, dar trecem printr-o perioada dificila si trebuie sa ne revenim", a precizat antrenorul campioanei.

Onlinesport


Andone: "Suporterii nu vor fi dezamagiti"