CFR CLuj

Andone: "M-as bucura ca Steaua sa intre in grupele Ligii"

Antrenorul campioanei, Ioan Andone, isi doreste ca si Steaua sa intre in Liga Campionilor, pentru ca astfel se va scrie inca o pagina in istoria fotbalului romanesc. Andone a mai spus ca rezultatele din meciurile amicale nu sunt concludente.
"M-as bucura ca Steaua sa intre in grupele Champions League pentru ca am intra in istorie. Noi am scris deja istorie la Cluj, am dus titlul in provincie dupa 17 ani. Steaua l-a pierdut pe Dica, probabil il va pierde si pe Goian, dar ramane o forta", a spus Andone la Special.

Referitor la celelalte contracandidate, Andone a spus ca isi doreste ca lupta sa se duca in cinci. "Rapid pare poate puternica la ora actuala. Dinamo nu a avut niciodata doua sezoane proaste, ca sa nu mai vorbesc de Timisoara si Urziceni care s-au intarit", a opinat Andone.

"Falcosul' este multumit de lotul pe care il are in cantonamentul din Austria, insa este dezamagit de numeroasele ratari.

"Fara sa ma laud, pot sa aliniez doua formatii care sa se bata cu oricine din Liga I. Daca esti un antrenor cu frica, e foarte greu sa ai 29 de jucatori. Daca esti un tip care stie ce vrea, atunci e un avantaj. Eu stiu ce vreau - sa castigam. Ratam destul de mult pentru ce se asteapta de la noi. Ne asteapta un campionat greu, in fata unor echipe care se vor apara supraglomerat si care nu ne vor da multe sanse de a inscrie", a explicat antrenorul ardelenilor.

Onlinesport


Andone: "M-as bucura ca Steaua sa intre in grupele Ligii"