CFR CLuj

CFR Cluj, remiza cu polonezii de la Groclin in primul amical din Austria

Echipa antrenata de Ioan Andone a remizat in jocul cu echipa poloneza Groclin, scor 1-1, in primul meci amical disputat de clujeni in cantonamentul din Austria. Golul echipei din Gruia a fost reusit de Didi.
CFR Cluj n-a reusit sa invinga o echipa destul de modesta, dar ambitioasa, care a terminat pe locul trei ultima editie de campionat din Polonia. Elevii lui Ioan Andone au construit cu dificultate, fiind dominati in destule momente, cu precadere in prima repriza, cand polonezii au evoluat curajos. De altfel, Groclin a deschis scorul in minutul 12, prin Sokolowski, care a prins un sut excelent, direct la vinclu, nefiind jenat de vreun jucator al echipei noastre. Portarul Nuno Claro a fost si el surprins de aceasta executie si nu a reusit sa evite golul.

CFR a egalat in minutul 32, cand Didi a pivotat in careul polonezilor si a reluat excelent, langa bara, cu un sut din intoarcere. Apoi, Groclin a fost aproape sa intre din nou in avantaj, dupa un sut puternic in transversala. Clujenii puteau si ei intra in avantaj la pauza, insa Trica si-a batut joc de ocazie mare, trimitand pe langa poarta dintr-o pozitie ideala de gol.

Repriza a doua nu a mai adus nimic deosebit. Jocul a fost destul de incalcit, specific unei partide de pregatire. Pe finalul partidei, ambele echipe putea sa inscrie golul victoriei, Dubarbier si Deac avand ocazii importante sa inscrie. Pana la urma, scorul final a ramas cel stabilit in prima repriza, CFR si Groclin terminand la egalitate, 1-1.

CFR Cluj a inceput meciul in urmatoarea formula: Nuno Claro – Toni, Cadu, Alcantara, Pereira – Trica, Dani, Peralta, Culio – Ruiz, Didi.

Dupa pauza au intrat: Hirschfeld, Deac, Viera, Panin, Muresan, Dubarbier, Fabianni, Manuel Jose, Kone, Galliasi si Sanchez Prette.

Onlinesport: Andrei Preotu






CFR Cluj, remiza cu polonezii de la Groclin in primul amical din Austria