CFR CLuj

CFR termina egal la Mioveni, Steaua sprinteaza spre titlu

CFR Cluj nu a obtinut decat o remiza in deplasarea lui Dacia Mioveni, scor 0-0, si asteapta o minune din partea lui Dinamo pentru a mai spera la castigarea campionatului. La capatul etapei 32 (din 34 posibile), Steaua are doua puncte avans fata de Cluj.

Elevii lui Ioan Andone au patruns pe teren stiind ca meciul de la Craiova dintre Universitatea si Steaua se indreapta spre o remiza, iar o victorie impotriva Daciei Mioveni i-ar fi distantat pe locul intai. Ardelenii au pornit la turatie maxima si au cerut penalty in primul minut dupa o ciocnire intre Ruiz si Stanca, dar Cristi Balaj a lasat jocul sa continue.

Odata cu trecerea timpului, in uralele publicului argesean, crainicul stadionului a facut un anunt socant pentru ardeleni. "Steaua a castigat la Craiova cu 2-1", a fost vestea care le-a pus plumb in ghete clujenilor. Jocul acestora nu s-a mai legat, in timp ce la poarta lui Stancioiu Robert Neagoe putea sa dea marea lovitura in minutul 36, daca nu ii tremurau picioarele cand a ramas singur cu portarul.

Eugen Trica a fost si el aproape de deschiderea scorului la putin timp inainte de pauza, dar Stanca a scos frumos de la coltul scurt, iar la pauza s-a intrat la egalitate, 0-0. Partea secunda a continuat la fel de anost pana in minutul 60, cand Andone l-a scos pe Semedo si l-a introdus pe Culio.

Mijlocasul argentinian a inviorat jocul ofensiv al ardelenilor, de la el plecand toate fazele periculoase la poarta lui Stanca.Mai intai, sutul sau din minutul 73 a lovit plasa laterala, pentru ca Fabbiani sa rateze in minutele 81 si 83 deschiderea scorului dupa alte doua bune centrari ale argentinianului.

Clujenii puteau obtine victoria in prelungirile partidei, insa nu au putut profita de o greseala a lui Stanca. Portarul argesenilor a iesit la marginea careului de 16 metri, dar Minteuan nu a marcat desi avea poarta goala in fata.

CFR Cluj a acumulat astfel 70 de puncte, doua mai putin decat Steaua, cu doua etape inainte de finalul campionatului. Elevii lui Andone spera ca Dinamo sa bata etapa viitoare Steaua si sa le ofere titlul.

Onlinesport



CFR termina egal la Mioveni, Steaua sprinteaza spre titlu