Liga 1

Dragomir: "Tudor a facut in pantaloni! Meciul nu trebuia oprit!"

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a afirmat ca Alexandru Tudor a gresit in momentul in care a oprit jocul de la Cluj.
"Alexandru Tudor s-a speriat. Pentru ce s-a intamplat pe culoar, nu trebuia sa ia nici o masura. Indiferent ce-i spunea observatorul, nu trebuia sa se lase influentat. Meciul nu trebuia oprit. S-a facut o greseala ca nu s-a adus arbitrul strain. S-a dovedit ca arbitrii nostri fac in pantaloni de frica. Tudor putea opri jocul doar daca dadea cartonase. El i-a spus observatorului ca l-a oprit pentru ca trebuia sa dea cartonase, dar asta trebuie sa o justifice in raport", a spus Dumitru Dragomir la Digi Sport.

Intrebat daca ambele echipe pot pierde la masa verde daca Tudor va scrie in raport ca a eliminat jucatori din ambele echipe, Dragomir a precizat ca nu are voie sa comenteze.

Violente iesite din comun la derbiul Clujului. Imediat dupa ce Cadu a deschis scorul din penalty, portughezul s-a indreptat sa se bucure in fata fanilor lui U Cluj, iar Mircea Bornescu, intr-un sprint virulent, l-a pus la punct.

Cei doi au fost eliminati, dar bataia a continuat la vestiare, in superioritate numerica. Alexandru Tudor a oprit meciul si, foarte probabil, CFR Cluj va castiga la masa verde. Decizia va fi luata de Comisia de Disciplina. 

Onlinesport


Dragomir: "Tudor a facut in pantaloni! Meciul nu trebuia oprit!"