Liga 1

Se coace blatul pentru Chiajna - Steaua?

Partida dintre Concordia Chiajna si Steaua naste deja primele suspiciuni de blat. Ros-albastrii au scapat de principalul pericol de la Chiajna, asa cum Gigi Becali ceruse. In plus, Laurentiu Reghecampf este ademenit, inaintea meciului direct, cu postul de antrenor al ros-albastrilor din sezonul urmator.
Dorinta lui Gigi Becali a fost indeplinita. Finantatorul Stelei ii ceruse lui Reghecampf sa nu-l bage pe brazilianul Adi Rocha in meciul de luni seara si, coincidenta sau nu, acesta nu se va afla pe teren.

Adi Rocha a luat un cartonas galben in meciul cu CS Mioveni si va fi suspendat pentru cumul. Faza in care brazilianul a fost sanctionat naste insa suspiciuni.

El s-a luat la harta cu coechipierul Viorel Dinu inainte de o lovitura libera, iar arbitrul i-a acordat cartonasul galben care-l va tine in tribuna la meciul cu Steaua.

"Sunt suparat pe Rocha. Trebuie sa inteleaga ca la aceasta echipa exista o ierarhie pe care nu a respectat-o", a spus Reghecampf dupa meci.

Totusi, Reghe i-a indeplinit dorinta lui Gigi Becali. In urma cu cateva saptamani, dupa meciul cu Dinamo, Becali ceruse ca Rocha sa nu joace: "Vreau sa jucati cum ati facut-o cu Dinamo, cu Mihalcea titular!"

Rocha a marcat patru goluri in cele 11 meciuri pe care le-a disputat in tricoul celor de la Chiajna.

Reghe e 'frate' cu Teia


Un alt argument pentru un meci suspect luni seara, de la ora 19:00, il reprezinta relatia apropiata pe care Laurentiu Reghecampf o are cu Teia Sponte, mana dreapta a lui Gigi Becali.

Cei doi discuta des telefonic, iar Teia i-a promis deja lui Reghecampf ca este o solutie certa pentru postul de antrenor al Stelei din vara.

Onlinesport


Se coace blatul pentru Chiajna - Steaua?