Liga 1

CFR s-a impus greu sub Pietricica

CFR Cluj se distanteaza in fruntea clasamentului dupa victoria de la Piatra Neamt, un meci castigat mai greu decat o arata scorul final. Trupa lui Ioan Andone s-a impus cu 2-0 prin golurile marcate de Vranjes si Camora, insa moldovenii au avut numeroase ocazii de a egala.

Ronny a semnat primele ocazii de gol ale clujenilor in primul sfert de ora, pe fondul unei dominari autoritare a CFR-ului. Astfel ca deschiderea scorului din minutul 19 a venit oarecum firesc, Sotjan Vranjes executand perfect la vinclu o lovitura libera de la 16 metri.

Cu avantaj pe tabela, clujenii au evoluat mult mai relaxati in continuare, au impus ritmul partidei si au amenintat in dese randuri poarta lui Jovic. Ceahlaul a scapat miraculos de un nou gol in minutul 28, cand ardelenii au avut o tripla ocazie in aceeasi faza. Mai intai Vranjes a sutat in diagonala in bara din dreapta, mingea a sarit la Peralta care a luat portarul la tinta, din Jovic mingea sarind la Sougou al carui sut din doar 8 metri s-a dus peste poarta.

Badescu si apoi Daniel Stana au trimis primele mingi ale Ceahlaului spre poarta lui Beto, pentru ca Onciu sa rateze cea mai mare ocazie a moldovenilor in finalul primei reprize, cand a sutat extrem de slab pe langa poarta intr-o faza clara de gol. Tot din pozitie ideala a ratat si Cazan in minutul 61, cand a trimis cu capul milimetric pe langa poarta.

Ocaziile mari au continuat la poarta echipei din Gruia, spre final inmultindu-se fazele periculoase ale nemtenilor. Raportul barelor s-a echilibrat in minutul 84, cand Golubovic a trimis cu capul in transversala, insa Marius Avram a fluierat total aiurea un offside desi asistentul de pe acea parte nu a semnalizat asa ceva. Faza a creat controverse, mai ales pentru ca din bara mingea revenise la Golubovic care putea marca.

Si cum in fotbal ocaziile se razbuna, in prelungiri CFR a inscris golul care a stabilit scorul final prin Camora, care a finalizat cu sut perfect plasat un contraatac purtat de Sougou pe dreapta.

Onlinesport: Irina Maxim



CFR s-a impus greu sub Pietricica