Liga 1

Dragomir: "Mutu o sa vina la Dinamo doar atunci cand n-o sa-si mai poata misca picioarele"

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca jucatorul formatiei AC Cesena, Adrian Mutu, se va întoarce la Dinamo doar când n-o sa isi mai poata misca picioarele, precizând ca atacantul nu va accepta sa joace pe 300.000 de euro anual când poate câstiga trei milioane în strainatate.
"Mutu o sa vina la Dinamo doar atunci cand n-o sa-si mai poata misca picioarele. Cum sa vina la Dinamo? Pe 300.000 de euro pe an? El ia peste trei milioane pe an oriunde în lume, ce sa caute aici?", a spus Dragomir comentând declaratiile actionarului Cristian Borcea, cel care afirmase zilele trecute ca îl va transfera pe Adrian Mutu daca Dinamo câstiga titlul în acest sezon.

Oficialul LPF a adaugat ca Mutu greseste daca accepta un transfer în campionatul Braziliei deoarece acolo sunt "gagici focoase", iar el nu poate sa se abtina.

"Daca se duce în tarile arabe mai joaca cinci ani si îsi ia o gramada de bani. Daca se duce în Brazilia greseste. Sunt gagici multe acolo, focoase, sunt tentantii formidabile, iar el nu poate sa se abtina. Mai bine la arabi, îi sparge pe arabi, le ia tot nisipul ala si camilele", a precizat Dumitru Dragomir.

La începutul acestei luni, directorul sportiv al clubului Vasco da Gama, Frank Assuncao, a afirmat ca încearca sa îl convinga pe Adrian Mutu sa joace în Brazilia începând din sezonul viitor. Atacantul echipei nationale a României se afla din iunie 2011 sub contract cu gruparea italiana Cesena, întelegerea fiind valabila pâna în vara anului 2013.

Mediafax


Dragomir: "Mutu o sa vina la Dinamo doar atunci cand n-o sa-si mai poata misca picioarele"