Liga 1

Ionut Badea: "Cred in salvarea de la retrogradare"

Antrenorul echipei FC Brasov, Ionut Badea, a declarat, luni, dupa remiza din meciul cu Universitatea Cluj, scor 1-1, ca exista o teama de reusita la formatia sa, dar a precizat ca el crede în salvarea de la retrogradare.
"Din pacate nu am reusit sa câstigam un joc în care aveam mare nevoie de cele trei puncte. Erau importante în economia clasamentului, dar si pentru deblocarea noastra mentala, deoarece aceasta echipa nu a mai câstigat de ceva vreme.

"Exista o teama de reusita, iar asta s-a vazut în situatiile clare de gol pe care le-am avut. Au fost momente pe care le-am gestionat foarte bine, dar în a doua repriza valoare individuala a celor de la Cluj si-a spus cuvântul. Trebuie sa dam dovada de maturitate, sa ne reglam relatiile de joc, pentru ca ne asteapta un program foarte greu. Cred în salvarea de la retrogradare. Am venit la FC Brasov într-un moment dificil si cu siguranta daca nu credeam nu faceam acest pas. E unul dintre cele mai disputate campionate de pâna acum", a spus Badea.

Echipa FC Brasov a terminat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 1-1 (1-0), cu formatia Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a 27-a a Ligii I în care oaspetii au jucat în inferioritate numerica în repriza secunda. Gazdele au deschis scorul prin Mateiu, în minutul 18, oaspetii reusind egalarea prin Pele, în minutul 55.

Mediafax


Ionut Badea: "Cred in salvarea de la retrogradare"