Liga 1

Mazici a bagat frica in stelisti

Steaua vrea sa fie pregatita din toate punctele de vedere inaintea meciului cu FC Vaslui, programat vineri in direct pe Onlinesport.ro. Oficialii ros-albastrilor s-au interesat de maniera de arbitraj a sarbului Milorad Mazici si au motive de ingrijorare.
Joi dimineata, MM Stoica a avut o intalnire cu Mihai Stoichita pentru a discuta despre arbitrul meciului cu FC Vaslui, Milorad Mazici.

MM s-a prezentat cu "fisa tehnica" a arbitrului sarb, fiind ingrijorat deoarece acesta acorda cu usurinta cartonase galbene, in special jucatorilor din linia defensiva.

Stelistii au luat aceasta masura pentru a evita ca jucatorii sa aiba intrari care le pot aduce o suspendare in derbiul cu Rapid din etapa urmatoare.

Vlad Chiriches, Alex Bourceanu, Tibi Balan si Alex Chipciu, anuntati titulari, sunt la limita suspendarii, astfel ca staff-ul tehnic le-a cerut sa nu aiba intrari dure sau simulari.

La singurul meci al Stelei pe care l-a arbitrat, cu Grasshopper in Liga Europa, Mazici a avertizat cinci stelisti: Abrudan, Geraldo, Angelov, Emeghara si Latovlevici.

De asemenea, el le-a acordat multe cartonase galbene si vasluienilor, in meciul cu Lazio din aceeasi competitie. In toamna anului trecut, Mazici i-a sanctionat pe Papp, Temwanjera, Gladstone si Jovanovici.

Mazici, cel mai bun din Serbia


Bun cunoscator al fotbalului din Serbia, agentul FIFA Florin Iacob spune ca Mazici este cel mai bun arbitru al vecinilor nostri.

"Mi-a facut o buna impresie ca om si cei de acolo mi-au spus ca este socotit cel mai bun arbitru al lor la ora asta. L-am vazut la un meci arbitrand, era un meci important din Serbia si sa facem o comparatie cu un arbitu de-al nostru, e o combinatie intre Balaj si Tudor", a precizat Iacob.

Onlinesport


Mazici a bagat frica in stelisti