Liga 1

MM il ataca sub centura pe Razvan Lucescu

MM Stoica prefateaza derbiul dintre Rapid si Steaua cu un atac sub centura la adresa lui Razvan Lucescu, omul care putea chiar sa-i devina cuscru.
Cu mai bine de o saptamana inaintea derbiului dintre Rapid si Steaua, MM Stoica si-a adus aminte de un episod petrecut in urma cu trei ani.

Managerul Stelei a vorbit pe un ton virulent la Digi Sprt, acuzandu-l pe Razvan Lucescu de ipocrizie pentru ca a acceptat, in 2009, sa primeasca trofeul fair-play, desi a injurat o femeie arbitru.

"Exista oameni care au luat trofeul fair-play, dar care au injurat femei de 8 martie. Cand injuri o femeie de 8 martie, n-ai voie sa iei trofeul fair-play! Ma scuzati, sunt iritat cand vad asemenea oameni. Aparentele inseala. Ba, a injurat o femeie de 8 martie! Cum e civilizat? Cum sa-i dati trofeul fair-play!", a afirmat MM Stoica.

Episodul la care MM a facut referire s-a petrecut in 2008, dupa un meci din Divizia B dintre Dinamo 2 si FC Brasov. Atunci, Lucescu a injurat-o pe arbitra Teodora Albon: "Am tinut-o in doamna, doamna, doamna, dar du-te-n p.... ma-tii. Ca esti vagaboanta!"

MM a facut si o antiteza intre el si Razvan Lucescu, sustinand ca a refuzat trofeul fair-play.

"Cand au vrut sa-mi dea trofeul fair-play, am zis ca poate sa crape gazonul in doua ca eu nu-l iau. Eu nu sunt ipocrit!", a mai spus MM.

In urma cu cateva luni, baiatul lui Razvan Lucescu a avut o relatie cu fiica lui MM, de care managerul Stelei n-a parut niciodata prea incantat, mai ales ca tehnicianul Rapidului a fost unul dintre rivalii sai directi pentru mult timp.

Onlinesport


MM il ataca sub centura pe Razvan Lucescu