Liga 1

Ionut Badea a semnat pe trei sezoane cu FC Brasov si a fost prezentat oficial

Tehnicianul Ionut Badea a fost prezentat oficial la FC Brasov, el semnând un acord valabil pe trei sezoane si având un staf format din Dragos Radu (antrenor secund), Luigi Maione (preparator fizic) si Andrei Santa (antrenor cu portarii), informeaza site-ul oficial al gruparii ardelene.
"Ionut Badea este noul antrenor al echipei. Negocierile cu Ionut dureaza de mai bine de un an si jumatate, iar acum am reusit sa-l aduc la Brasov. Ionut Badea este un antrenor bun pe care am dorit sa-l aduc la Brasov la fel de mult ca si pe Razvan Lucescu acum câtiva ani. Avem un proiect pe termen lung si cred ca l-am convins cu acest lucru", a declarat presedintele CA al FC Brasov, Ioan Neculaie.

Ionut Badea este convins ca echipa îsi va putea îndeplini obiectivul în acest sezon. "Din punctul meu de vedere, Brasovul merita nu doar o echipa in Liga I, ci si un proiect pe termen lung care sa fie încununat cu o participare în cupele europene. Cel mai devreme obiectivul ar putea fi atins în jurul a trei ani. În functie de investitiile pe care Ioan Neculaie le va face în jucatori, lucrurile se pot aseza pe un fagas normal al performantei. Este o perioada dificila, cu un final de campionat echilibrat atât la vârf, cât si în subsolul clasamentului. Avem încredere ca lucrurile pot fi rezolvate în favoarea noastra. Îmi aduc cu placere aminte de publicul cald de la Brasov si sper ca suporterii sa fie alaturi de echipa, mai ales acum când trecem printr-o perioada de încercare. Sunt convins ca ne putem îndeplini obiectivul în acest sezon. Nu pot sa dau pronosticuri, important este sa tratam serios fiecare meci în parte", a declarat Ionut Badea.

La FC Brasov, Ionut Badea îl înlocuieste pe antrenorul Marius Sumudica.

Mediafax


Ionut Badea a semnat pe trei sezoane cu FC Brasov si a fost prezentat oficial