Liga 1

Targu Mures castiga cu Mediasul un meci terminat cu scandal

FCM Targu Mures s-a impus la limita pe teren propriu cu Gaz Metan Medias, scor 1-0, singurul gol al meciului fiind inscris de Victoras Astafei in a doua repriza. Partida a avut un final incendiar, dupa ultimul fluier jucatorii declansand un scandal general in urma caruia Markovic s-a ales cu capul spart.

Lupta apriga pe care FCM o duce pentru evitarea retrogradarii a facut ca meciul de la Targu Mures cu Gaz Metan Medias sa fie unul strans, dar lipsit de spectacol. Din prima repriza se pot retine doar doua faze importante, cate una de fiecare parte, ambele echipe avand cate o semi-ocazie de a deschide scorul.

Mai intai Mediasul a fost aproape de gol in minutul 21, prin Markovic, care a reluat periculos o centrare din corner, insa Ilyes a scos salvator din fata portii. Dupa 10 minute si-au creat si gazdele o faza frumoasa de atac, la capatul careia Cordos a sutat plasat din careu in diagonala, insa Plesca a reusit sa devieze in corner.

Ploaia care a inceput sa cada de la pauza meciului nu avea cum sa ajute un joc oricum lipsit de culoare. Cu toate acestea in repriza a doua a venit si golul, in minutul 61 Astafei reusind sa deschida scorul din pasa lui Vlad Bujor.

Mediasul a apasat acceleratia pe final, Cristi Pustai a intarit ofensiva, insa Gazul nu a reusit egalarea. Vukadinovic a semnat cea mai mare ocazie de gol a gazarilor, cu un sfert de ora inainte de terminarea meciului, cand a trimis cu capul din doar cativa metri, dar Albut a reusit sa devieze cu genunchiul si sa scoata mingea de pe cadrul portii.

Partida s-a incheiat cu un imens scandal. Imediat dupa fluierul de final al lui Dragos Istrate, jucatorii celor doua echipe au declansat o batalie generala din care Markovic a iesit cel mai sifonat. Uriasul fundas al Gazului a iesit cu capul spart de pe teren, sangerand abundent in zona tamplei, fiind apoi transportat la ambulanta. Arbitrul a impartiti si cateva cartonase rosii dupa ce s-a incheiat meciul.

Onlinesport: Irina Maxim



Targu Mures castiga cu Mediasul un meci terminat cu scandal