Liga 1

Reghecampf loveste in Hagi si Lacatus: "Sunt depasiti total"

Laurentiu Reghecampf, antrenorul echipei Concordia Chiajna, ii ataca pe Marius Lacatus, Gica Hagi si Ilie Dumitrescu pentru faptul ca au pregatit Steaua desi, in opinia sa, nu meritau acest lucru. Reghecampf vorbeste si despre sansele sa ajunga la Steaua din vara, asa cum isi doreste.
"La Steaua mai e o problema mare: antrenorii-legenda, fostii mari fotbalisti, care acum sunt tehnicieni si li se pare ca sunt in stare sa pregateasca o asemenea formatie. Multi sunt depasiti total, din acest motiv au si esuat in Ghencea. Pai, ca sa fii un bun antrenor, e musai sa poti comunica bine cu jucatorii, sa impui o anumita disciplina, sa ai personalitate, sa-ti aperi oamenii in fata patronului", a spus Reghecampf pentru Libertatea.

Tehnicianul Concordiei a precizat apoi ca ar veni la Steaua insa doar in cazul in care Gigi Becali i-ar da mana libera.

"La o echipa, antrenorul e cel mai important. Apoi, vine patronul. Ierarhia trebuie respectata cu sfintenie, mai ales daca vrei rezultate", a mai spus Reghecampf.

El spune ca are incredere ca poate colabora excelent cu Gigi Becali si pune presiune pe posibilii sai viitori elevi.

"Daca mi-ar fi teama sa preiau Steaua? Nici gand. La o echipa de calibru, trebuie sa castigi trofee, iar presiunea e fireasca. Jucatorilor ar trebui sa le fie frica. Cine nu face fata sa se lase! Steaua trebuie sa inteleaga ca, de la fotbalisti pana la conducatori, e nevoie sa-si schimbe mentalitatea", a incheiat Reghecampf.

Onlinesport


Reghecampf loveste in Hagi si Lacatus: "Sunt depasiti total"