Liga 1

Craciunescu: "Nicolae Badea si-a cerut scuze pentru acuzatiile pe care mi le-a adus"

Presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), Ion Craciunescu, a declarat, joi, la un post de radio, ca presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, l-a sunat dupa meciul cu Otelul si i-a cerut scuze pentru acuzatiile pe care i le-a adus în pauza partidei de la Galati.
"Aseara, în pauza meciului Otelul – Dinamo, un om pe care l-am respectat enorm a facut niste declaratii dure la adresa mea. Acest om si-a cerut scuze dupa aceea, însa astept sa faca asta si public, pentru ca asa mi-a promis", a declarat Craciunescu.

Presedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, în pauza meciului cu Otelul, dupa ce atacantul Marius Niculae a fost eliminat de centralul Istvan Kovacs, ca se poate vorbi deja de "arbitraje comandate, dirijate catre nord-vestul tarii".

"Din punctul meu de vedere, Craciunescu nu mai beneficiaza de credit sa conduca CCA! Reactia lui Marius Niculae nu a fost de cartonas rosu. E inadmisibil. Vorbim deja de arbitraje comandate, de arbitraje dirijate catre nord-vestul tarii", a spus Nicolae Badea la Digi Sport.

Formatia Dinamo a remizat, miercuri, în deplasare, scor 1-1 (1-1), cu echipa Otelul Galati, într-un meci din etapa a 22-a a Ligii I, în care a evoluat în inferioritate numerica din minutul 41, si a ratat un penalti spre finalul jocului.

Golurile au fost marcate de Iorga '25 pentru Otelul, respectiv M. Niculae '27 (penalti) pentru Dinamo. Dinamo a ramas în inferioritate numerica, în minutul 41, când Marius Niculae a fost eliminat pentru o interventie la Sîrghi. În minutul 81, Catalin Munteanu a ratat un penalti acordat de Kovacs pentru un fault la Danciulescu.

Niculae, eliminat, Luchin si Dragos Grigore, cumul de cartonase galbene, nu vor putea evolua în meciul din etapa viitoare, cu FC Vaslui.

Mediafax


Craciunescu: "Nicolae Badea si-a cerut scuze pentru acuzatiile pe care mi le-a adus"