Liga 1

Dorinel Popa: "Trebuie sa atacam din primul minut in meciul cu Rapid"

Mijlocasul formatiei Universitatea Cluj, Dorinel Popa, a declarat ca pentru a obtine un rezultat pozitiv echipa sa trebuie sa atace din primul minut în partida cu Rapid, programata, sâmbata, pe Stadionul Giulesti - Valentin Stanescu, în cadrul etapei a 19-a a Ligii I.
"Meciurile cu Rapid si Steaua vor fi foarte grele, dar daca facem cel putin patru puncte, ne vom putea bate pentru un loc în cupele europene. Avem o echipa buna si e clar ca trebuie sa marcam, iar pentru asta trebuie sa atacam din primul minut. Au un public foarte bun care stie sa faca atmosfera, dar nu ne temem", a spus mijlocasul transferat în aceasta pauza competitionala de la Steaua pentru site-ul oficial al clubului Universitatea Cluj.

De asemenea, fundasul Octavian Abrudan este convins ca formatia ardeleana va obtine cel putin un rezultat de egalitate în meciul cu Rapid. "Ei se lupta la titlu, iar noi ne batem pentru un loc de Liga Europa, deci va fi o partida dificila pentru ambele formatii. Mergem la Bucuresti sa obtinem punct sau puncte. Rapid are jucatori de atac foarte buni, de asemenea atmosfera din Giulesti este una foarte frumoasa, au suporteri deosebiti si cu siguranta vor veni în numar foarte mare", a explicat Abrudan.

Echipa Universitatea Cluj întâlneste, sâmbata, de la ora 18.00, în deplasare, formatia Rapid, într-o partida contând pentru etapa a 19-a a Ligii I.

Mediafax


Dorinel Popa: "Trebuie sa atacam din primul minut in meciul cu Rapid"