Liga 1

Inspectie la gazonul de pe Arena Nationala

Gigi Becali, împreuna cu presedintele FRF Mircea Sandu si cu directorul Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti, Radu Popa, au inspectat, vineri, starea gazonului de pe Arena Nationala, oficialul stelist declarându-se multumit.
"Am vorbit cu Argaseala, dar nu ma asteptam ca gazonul sa fie atât de bun. Meritul e al celor care l-au întretinut, Primaria si ALPAB. Stiam ca este bun gazonul, dar nu ma asteptam sa fie atât de verde", a declarat Becali.

Dupa ce s-a ridicat prelata care protejeaza jumatate din teren, Gigi Becali i-a invitat pe reprezentantii presei sa calce pe suprafata de joc, însa Radu Popa s-a opus, iar atunci Becali a reactionat: "Daca îl strica îl platesc eu. Îi plimb si eu pe unde este mai frumos, la fel ca Ceausescu". Replica lui Radu Popa a fost: "Domnul Gigi, la dumneata totul se reduce la bani?".

"Sa vina presa sa vada ca nu este gheata, ci iarba si ca nu exista riscul sa pierdem cu 3-0 dupa cum a spus Dumitru Dragomir. Eu înteleg ca gazonul e protejat de o folie speciala, dar de unde verdele asta asa frumos? În cazul în care va fi ger, am înteles ca se va trage copertina. Înca este posibil sa revenim în Ghencea pentru antrenamente, iar meciurile le vom disputa jumatate în Ghencea, jumatate pe Arena Nationala. Meciurile importante le vom disputa pe Arena Nationala, iar restul în Ghencea", a mai spus Gigi Becali.

Mircea Sandu s-a declarat de asemenea multumit de starea gazonului, precizând ca daca terenurile sunt întretinute astfel campionatul se va putea relua la timp. "Sa dea Dumnezeu sa fie asa gazonul si la ora meciului. Asta înseamna un stadion modern. Daca toate terenurile erau întretinute asa, putem începe campionatul. Va fi un Comitet Executiv în 17 februarie si vom decide atunci daca se va amâna campionatul", a mentionat Sandu.

Presedintele FRF a avut un schimb de replici cu Becali pe tema deszapezirii de catre detinuti a bazei sportive de la Mogosoaia, unde se vor antrena jucatorii Stelei. "Sa le multumim celor de la Jilava pentru ca au dat zapada la o parte", a spus Sandu, la care Becali a reactionat: "De ce? Nu am decartat banul?". "Uneori multumirea este mai importanta decât banul", a raspuns oficialul FRF, însa Gigi Becali a precizat: "Pentru mine banul conteaza, nu multumirea".

La Arena Nationala, doar jumatate de gazon este curatat si acoperit cu membrana speciala, în timp ce jumatatea cealalata este înca înghetata deoarece acolo nu bate soarele si trebuie ca instalatia de încalzire sa dezghete gazonul, abia apoi urmând sa fie curatat si acoperit.

FC Steaua întâlneste, la 16 februarie, formatia FC Twente, în mansa tur a 16-imilor de finala ale Ligii Europa. Partida, programata pe Arena Nationala, va avea loc de la ora 22.05.

Mediafax


Inspectie la gazonul de pe Arena Nationala