Liga 1

Reincep negocierile pentru Wesley

Desi luni Wesley nu a ajuns la resedinta lui Gigi Becali, iar finantatorul Stelei a anuntat ca nu-l mai vrea pe brazilian, marti lucrurile au luat o intorsatura neasteptata.
Wesley nu a onorat invitatia la negocieri pe care Gigi Becali i-a facut-o si a mers direct la Vaslui, insa dupa doar o zi s-a razgandit si este hotarat sa ia oferta Stelei in calcul.

In acest sens, Lucian Marinescu si Alcides Diaz au sosit marti la Bucuresti, urmand sa se intalneasca cu Gigi Becali pentru a purta discutiile finale.

"Impresarii mei sunt acum la Bucuresti si negociaza cu Becali. Daca se inteleg, vin la Bucuresti si semnez contractul. La Vaslui simt ca nu mai sunt dorit", a anuntat Wesley.

Ramane de vazut modul in care va privi Gigi Becali schimbarea de atitudine a lui Wesley. Luni, finantatorul ros-albastrilor anuntase ca nu mai este la fel de interesat de brazilian.

Totodata, potrivit surselor noastre, pana in momentul refuzului lui Wesley de a trata cu Steaua, Becali era hotarat sa pluseze considerabil fata de oferta precedenta.

Ce ii pregatea Becali lui Wesley


Contract pe doi ani, cu prima de instalare de 300.000 euro

Salariu anual de 150.000 de euro

Prima pentru castigarea titlului de 200.000 euro

Prima de victorie la meciurile de acasa 3.000 euro (platibila doar in cazul castigarii titlului)

Prima de victorie la meciurile din deplasare 6.000 euro (platibila doar in cazul castigarii titlului)

Onlinesport


Reincep negocierile pentru Wesley