Liga 1

Pintilii, Mingote si Voiculet si-au prelungit contractele cu Pandurii

Jucatorii Mihai Pintilii, Pedro Mingote si Claudiu Voiculet si-au prelungit contractele cu gruparea Pandurii Târgu Jiu, a declarat, joi, într-o conferinta de presa, presedintele Consiliului de Administratie al clubului gorjean, Marin Condescu.
"Am prelungit acum contractul cu Claudiu Voiculet pentru înca trei ani si jumatate. Alti doi jucatori care în 2012 erau în ultimul an de contract cu noi, Mingote si Pintilii, au semnat si ei prelungirile si astfel am rezolvat toate problemele. Asadar va ramâne acelasi nucleu de jucatori ca si anul acesta. Mingote a semnat pentru înca doi ani, iar Pintilii pe înca trei", a spus Condescu.

Oficialul gruparii gorjene sustine ca pentru retur lotul va fi completat cu jucatori care vor veni prin transfer, dar si cu fotbalisti promovati de la echipa a doua a clubului.

"În perioada de iarna speram sa mai facem doua-trei achizitii pe posturile deficitare, în special în atac. Speram si în revenirea lui Bacila care, daca în prima perioada nu va face pregatirea la capacitate maxima, macar în a doua sa fie în proportie de 100 la suta alaturi de echipa.

"Domnul Pârvulescu (n.r. - presedintele executiv Eugen Pârvulescu) cauta jucatori atât pe plan intern, cât si pe plan extern. Acestia vor efectua probe în stagiile de pregatire din Antalya. Nu spunem ca nu am gasit înca, dar nu avem nimic concret", a explicat presedintele Consiliului de Administratie al clubului Pandurii.

Condescu a adaugat ca în afara de Vlad Chiriches, transferat la Steaua, va mai pleca Stojan Vranjes.

"La capitolul plecari, pe lânga Chiriches îl vom lasa sa plece si pe Stojan Vranjes si mai avem de stabilit situatia lui Jaka Stromajer. În rest lucrurile sunt clare cu toti jucatorii.

"Nu avem oferte concrete scrise pentru nici un jucator, de aceea nici nu vedem cu care dintre jucatorii importanti am mai putea negocia pentru a-l lasa sa plece. Am promis antrenorului ca nici un alt jucator din echipa de baza nu va fi lasat sa plece. Vranjes are posibilitatea sa îsi caute echipa. Daca se poate transfera din iarna atunci va fi lasat sa plece. Suma sa de transfer este de 350.000 de euro", a precizat Marin Condescu.

Echipa Pandurii Târgu Jiu se va reuni dupa vacanta la 11 ianuarie si va efectua doua stagii de pregatire în Antalya: primul în perioada 15-27 ianuarie, iar al doilea între 2 si 15 februarie.

Mediafax


Pintilii, Mingote si Voiculet si-au prelungit contractele cu Pandurii