Liga 1

Cardoso a fost omul meciului pentru Pandurii in meciul cu Chiajna

Pandurii s-au distrat la Targu Jiu cu Concordia Chiajna, gorjenii castigand cu 5-2, un meci cu foarte multe goluri si faze de poarta. Cardoso a reusit un hattrick de senzatie, celelalte doua goluri ale Pandurilor fiind marcate de Pintilii si Batin, in timp ce pentru Concordia au inscris Salem si Vali Badea.

Ceata deasa nu i-a impiedicat pe elevii lui Petre Grigoras sa vada ce au de facut pe teren. Gorjenii au inceput meciul in atac, ofensiva lor permanenta tinand mingea doar in jumatatea oaspetilor perioade lungi de timp. De cealalta parte, Concordia Chiajna s-a aparat in permanenta, incercand sa aglomereze defensiva, dar asta nu a impiedicat Pandurii sa inscrie.

Cardoso putea deschide scorul inca din minutul 17, cu un superb sut cu calcaiul, dar mingea a trecut putin pe langa bara din stanga. Pana la urma, deschiderea de scor a venit in minutul 31, din penalty, dupa ce Batin a fost agatat de picioare de portar in careu. Pintilii a executat de doua ori de la punctul cu var, a inscris de doua ori, dar arbitrul Istrate a validat doar a doua reusita, prima fiind anulata din cauza ca mai multi jucatori patrunsesera in suprafata de pedeapsa inainte de momentul executarii penalty-ului.

Cateva minute mai tarziu, jocul super ofensiv al gorjenilor a dat iar rezultate, de aceasta data Cardoso marcand din pasa excelenta de pe dreapta a lui Dan Nistor. Gorjenii s-au relaxat insa in asteptarea finalului primei reprize si au fost taxati. Yannik Salem a redus din diferenta in minutul 45, dupa o faza excelenta creata de Ilie Iordache.

Elevii lui Grigoras s-au dezlantuit dupa pauza. Cardoso a bifat dubla in minutul 73, dupa ce a inscris tot cu capul, pentru ca trei minute mai tarziu sa-l serveasca perfect de pe stanga pe Paul Batin iar acesta sa duca scorul la 4-1 cu un sut sec din fata lui Gospodinov.

S-a facut 5-1 in minutul 86, cand Cardoso a incercat iar un calcai de mare senzatie si de aceasta data i-a reusit, jucatorul Pandurilor relizand un hattrick de mare spectacol. Insa Vali Badea a mai spalat rusinea Concordiei la doua minute distanta si a inscris pentru 5-2, dupa o noua faza personala a lui Iordache.

Onlinesport: Irina Maxim



Cardoso a fost omul meciului pentru Pandurii in meciul cu Chiajna