Liga 1

Gaz Metan a revenit spectaculos cu Ceahlaul

Gaz Metan Medias a trecut repede peste faptul ca Ceahlaul a deschis scorul in minutul 2 si a inscris apoi de trei ori in poarta moldovenilor. Dan Roman, cu doua reusite, a fost eroul mediesenilor dupa pauza, dar si exemplu de prostie copilareasca, dupa ce a incasat total stupid doua galbene si a fost eliminat.

Pentru Ceahlaul faptul ca a deschis scorul foarte repede la Medias nu a reprezentat un avantaj. Asta pentru ca mediesenii s-au mobilizat excelent si s-au instalat apoi la carma jocului. Stana a deschis scorul chiar in minutul 2 al intalnirii, dupa ce a trimis cu mult efect un sut-centrare de pe stanga, mingea a luat o traiectorie curbata spre interior si a intrat in poarta langa bara din dreapta.

Momentul a reprezentat un factor declansator pentru jocul ofensiv al mediesenilor, care in goana lor dupa egalare nu doar ca si-au creat multe ocazii, dar au ratat si un penalty in minutul 19 prin Taher Bawab. Pana la urma, egalarea a venit in minutul  27, in urma unui corner la care Bawab a prelungit cu capul pana la Hoban, iar acesta, tot cu capul, a reluat in plasa de langa stalpul din dreapta.

Mediasul a prins si mai multa pofta de atac, elevii lui Pustai presand in continuu in jumatatea de teren a moldovenilor. Iar in repriza secunda, dupa o mare ratare a lui Ciprian Petre, Gaz Metan a trecut in avantaj pe tabela prin golul marcat de Dan Roman. Acesta intrase doar cu cateva minute mai devreme in teren si a dedicat reusita colegului sau accidentat, Cristi Bud.

Cu cinci minute inainte de final Ceahlaul a avut de doua ori sansa de a egala, insa Plesca a facut miracole intre buturi. Mai intai a scos cu un reflex fenomenal de pe linia portii mingea trimisa cu capul de Achim, pentru ca apoi  sa intervina salvator si la cornerul ce a urmat. Scorul final a fost stabilit de acelasi DAn Roman in prelungiri. Jucatorul a inscris pentru 3-1 cu un sut superb din 25 de metri, fiind apoi eliminat pentru cumul de cartonase galbene. Roman luase primul galben pentru impiedicarea repunerii mingii in joc, pentru ca al doilea galben sa-l ia dupa ce si-a scos tricoul la faza golului al doilea.

Onlinesport: Irina Maxim



Gaz Metan a revenit spectaculos cu Ceahlaul