Liga 1

Masuri drastice la Astra: "Bruno Miguel exclus din lot, Miranda si N'Doye amendati"

Conducerea clubului Astra a dictat mai multe sanctiuni dupa înfrângerea din meciul cu FC Brasov, jucatorul Bruno Miguel Moreira De Sousa, autorul unui autogol, fiind exclus din lot, în timp ce jucatorii Miranda si N’Doye, eliminati sâmbata, au fost amendati, informeaza site-ul gruparii de fotbal.
"Înfrângerea si îndeosebi evoluția echipei Astra în meciul de la Brașov provoaca dezamagire, mai ales ca au venit pe fondul unor rezultate nesatisfacatoare pe teren propriu – începând cu eliminarea din Cupa României. Ceea ce a determinat luarea unor masuri imediat dupa acest 0-2, din etapa a 16-a. Astfel, prestația lui Moreira De Sousa, care a culminat cu autogolul de cascadorii râsului, a nemulțumit profund conducerea administrativa a FC Astra, ducând la scoaterea din lot și încadrarea portughezului la echipe din esaloanele inferioare. Totodata, urmeaza a li se comunica sancțiunile pecuniare celor doi jucatori, Miranda și N’Doye, care au primit cartonașe rosii", se arata într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

În comunicat se mentioneaza, de asemenea, ca exista nemultumiri si cu privire la staful tehnic al echipei. "Nemulțumile exista si fata de conducerea tehnica, în condițiile în care s-a constatat o indisciplina totala de joc. Conducerea clubului va analiza situația actuala a echipei, în zilele urmatoare", precizeaza sursa citata.

Formatia FC Brasov a învins, sâmbata, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa Astra Ploiesti, într-un meci în care centralul Istvan Kovacs a eliminat doi jucatori ai gruparii oaspete (Miranda '13 si N'Doye '76) si al doilea gol a fost înscris de Bruno Miguel în propria poarta.

Mediafax


Masuri drastice la Astra: "Bruno Miguel exclus din lot, Miranda si N'Doye amendati"