Liga 1

Dorinel Munteanu: "Nu suntem favoriti la meciul cu U Cluj"

Tehnicianul Dorinel Munteanu a declarat ca echipa Otelul Galati nu este favorita în meciul cu Universitatea Cluj, programat duminica, în etapa a XV-a a Ligii I, la care îsi doreste sa obtina cel putin o remiza.
"Este un joc foarte important pentru noi la Cluj, tinând cont de adversar, unul redutabil, dar si de situatia noastra din clasament. Nu suntem favoriti în acest joc, vom merge sa practicam un joc bun si sa obtinem un punct sau trei puncte. Dar pentru asta, în primul rând trebuie sa ne revenim din punct de vedere fizic, dupa jocul de marti cu Basel si duminica, la Cluj, sa ne prezentam foarte bine. Acum, ca pe plan european nu mai avem practic nicio sansa, ne-au ramas celelalte doua obiective: campionatul si cupa", a spus Dorinel Munteanu.

Tehnicianul Otelului poate conta în meciul de la Cluj pe toti jucatorii sai, neexistând vreo accidentare sau vreo suspendare în cadrul echipei.

Partida dintre Universitatea Cluj si Otelul Galati, contând pentru etapa a 15-a a Ligii I, se va desfasura duminica, 27 noiembrie, de la ora 16.00.

Mediafax


Dorinel Munteanu: "Nu suntem favoriti la meciul cu U Cluj"