Liga 1

Comisia de Recurs a LPF a respins apelul clubului Petrolul

Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal a respins apelul clubului Petrolul Ploiesti privind suspendarea terenului pentru sase etape în urma incidentelor de la meciul cu Steaua, din 30 octombrie, informeaza site-ul oficial al gruparii prahovene.
Comisia de Recurs a Ligii Profesioniste de Fotbal a decis sa mentina sanctiunile dictate de catre Comisia de Disciplina, astfel ca Petrolul va disputa sase meciuri de pe teren propriu cu "portile închise" si va plati o penalitate financiara de 60.000 lei.

Comisia de Disciplina a hotarât, miercurea trecuta, ca echipa Petrolul Ploiesti sa joace sase meciuri fara spectatori si sa piarda partida cu Steaua prin forfait, în urma incidentelor care au avut loc la partida din etapa a XIII-a a Ligii I. De asemenea, membrii Comisiei de Disciplina a LPF au decis ca gruparea din Ploiesti sa primeasca o penalitate financiara de 60.000 de lei.

Meciul Petrolul Ploiesti - Steaua a fost suspendat, la 30 octombrie, la scorul de 0-2, dupa mai multe incidente ce au avut loc în prima repriza.

Un suporter al echipei Petrolul Ploiesti a intrat pe teren în minutul 41 al partidei cu Steaua, l-a lovit cu pumnul în fata si l-a scuipat pe fundasul stelist George Galamaz. Mai multi jucatori ai Stelei l-au lovit cu picioarele pe fanul care a patruns pe teren, în încercarea de a-l imobiliza. Dupa ce fortele de ordine au calmat spiritele si l-au retinut pe suporterul respectiv, arbitrul Robert Dumitru a eliminat doi jucatori stelisti, pe Martinovici si pe portarul Stanca, pentru loviturile aplicate fanului ploiestean. Meciul a fost reluat, dar în scurt timp o petarda aruncata din tribune l-a ranit pe portarul stelist Tatarusanu, care intrase în locul lui Stanca. Dupa acest nou incident, arbitrul a decis oprirea partidei.

Mediafax



Comisia de Recurs a LPF a respins apelul clubului Petrolul