Liga 1

Otelul urca in clasament dupa victoria cu Gaz Metan

Otelul Galati a castigat mai clar decat o arata scorul meciul de pe teren propriu cu Gaz Metan Medias. Galatenii au dominat aproape intreaga partida, insa au reusit un singur gol, prin Cristian Sarghi in startul partii secunde.

Dorindu-si doar sa nu piarda la Galati, trupa lui Cristi Pustai si-a aratat intentiile defensive inca din primele minute ale intalnirii. Meciul a oferit putin fotbal in primele 20 de minute, jocul fiind extrem de fragmentat, presarat cu multe faulturi, accidentari si intreruperi prelungite.

Abia din minutul 25 si-au facut aparitia si primele faze de poarta, Giurgiu trimitand primul sut la poarta al meciului. Un minut mai tarziu a sutat si Antal, dar tot pe directia lui Vatca, pentru ca la faza urmatoare de atac a Otelului Viglianti sa trimita tot in bratele portarului de la Medias.

Mult mai stapani pe jocul lor au iesit galatenii de la vestiare si la doar un minut de la startul reprizei a doua Otelul a deschis scorul. Viglianti a centrat din corner pana la Giurgiu, acesta a sutat de doua ori consecutiv in blocaj pentru ca apoi mingea sa ajunga cu noroc la Cristian Sarghi. Iar acesta a preluat simplu in 7 metri, s-a intors la poarta si a inscris fara probleme.

Gazul putea reveni in joc la lovitura libera executata de Buzean in minutul 59, insa sutul acestuia a trecut la o palma de bara din dreapta. Chiar daca Mediasul a dat semne ca ar putea echilibra disputa, gazarii n-au prea reusit asta, ba mai mult s-au vazut dominati in continuare de galateni.

Elevii lui Dorinel Munteanu si-au mai creat cateva ocazii de gol pana la final, dar in acelasi timp au acordat o atentie sporita si defensivei, pentru ca oaspetii sa nu-i dea emotii lui Grahovac. Silviu Ilie, Punosevac si Laurentiu Iorga insa, l-au pus la grea incercare pe Vatca in cateva faze, dar portarul Mediasului a scapat fara gol.

Onlinesport: Irina Maxim



Otelul urca in clasament dupa victoria cu Gaz Metan