Liga 1

Hizo, ingrijorat de oboseala acumulata de jucatorii sai

Antrenorul formatiei FC Vaslui, Viorel Hizo, s-a aratat îngrijorat de faptul ca jucatorii sai ar putea fi obositi la meciul cu FCM Târgu Mures, din etapa a XII-a a Ligii I, dupa ce a fost nevoit sa foloseasca mai multi titulari în partida din optimile Cupei României.
"Ne asteapta un meci extrem de greu cu Târgu-Mures. Nu am reusit sa odihnesc jucatorii de baza în meciul cu Dunarea Galati, cum ar fi Adailton si Sânmartean, pe care i-am introdus la pauza fortat de împrejurari.

"Din pacate, jucatorii pe care i-am folosit joi nu se ridica la nivelul la care-mi doresc, desi atunci când stau pe banca se dau cei mai buni. De aceea, sa folosesti aproape aceeasi formula de start de fiecare data, cu jocuri la trei zile, nu este deloc usor. Nu stiu cât o sa mai putem sa o ducem în acest ritm”, a declarat Viorel Hizo.

FC Vaslui va întâlni, duminica, pe teren propriu, de la ora 18.30, formatia FCM Târgu Mures, în cadrul etapei a 12-a a Ligii I.

Echipa FC Vaslui s-a calificat în sferturile de finala ale Cupei României, dupa ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-1), formatia Dunarea Galati (Liga a II-a), în optimi. Golurile Vasluiului au fost marcate de Wesley '38, Neagu '55 si Adailton '56, '70.

Mediafax



Hizo, ingrijorat de oboseala acumulata de jucatorii sai