Liga 1

Lazar ii distruge pe Becali si Tanase

Fostul rapidist Costin Lazar, actualmente la PAOK Salonic, ii ataca dur pe Gigi Becali si Cristi Tanase si ii pune o vorba buna lui Ovidiu Herea.
"Toata puterea lui Becali vine din banii pe care ii are. Vorbeste mult si vrea sa fie mereu in prim plan. Crede ca stie totul, vorbeste despre orice. Mi-e greu sa cred ca Boloni ar veni la Steaua lui Becali. Poate, cel mult, sa discute la telefon despre un jucator. Relatia dintre cei doi este, insa, teribila", spune Costin Lazar.

Dupa ce presa din Grecia a anuntat interesul lui PAOK pentru Cristi Tanase, Lazar a negat vehement ca aceasta mutare s-ar putea produce.

"Nu cred ca Tanase este jucatorul roman care va veni la PAOK. Becali a platit multi bani ca sa-l transfere si cere 4-5 milioane de euro in schimbul sau, iar PAOK nu-si permite. El este talentat, dar are probleme de caracter, se accidenteaza mult si nu este intr-o forma buna", a explicat Lazar.

In schimb, Lazar il vede la PAOK pe fostul sau coleg de la Rapid, Ovidiu Herea, care intra in ultimele sase luni de contract.

"Este adevarat ca Herea vrea sa plece de la Rapid intr-un campoionat mai bun. In iarna poate semna cu orice echipa pentru ca intra in ultimele sase luni de contract, dar Rapid incearca sa-l convinga sa semneze prelungirea. Din ce stiu, el isi doreste sa plece in Spania, Germania sau Italia", a precizat Lazar.

Onlinesport


Lazar ii distruge pe Becali si Tanase