Liga 1

Iuliu Muresan: "Ne-am dat acordul ca Steaua sa evolueze la Cluj in Liga Europa"

Presedintele CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, ca a acceptat ca Steaua Bucuresti sa-si dispute partidele de pe teren propriu din Liga Europa pe stadionul "Dr. Constantin Radulescu".
Muresan a dezvaluit ca a fost contactat în acest sens de finantatorul Stelei, Gigi Becali, si ca i-a dat un raspuns favorabil dupa ce s-a consultat cu Arpad Paszkany, patronul ardelenilor.

"M-a sunat Gigi Becali azi (n.r. - joi) în jurul amiezii si m-a întrebat daca pot sa vina sa joace aici. Am vorbit si cu Arpy (n.r. - Arpad Paszkany, finantatorul CFR-ului) si am stabilit ca nu ar fi nicio problema. Ne-am dat acceptul, iar ei urmeaza sa anunte la UEFA stadionul nostru ca si arena proprie pentru meciurile de acasa”, a afirmat Iuliu Muresan.

Oficialul clujenilor e convins ca echipa bucuresteana va avea parte de sustinerea publicului din Transilvania la meciurile din Europa. “Chiar daca în campionat exista orgolii, sunt convins ca în meciurile europene Steaua va fi sustinuta de fanii din Ardeal. Ei au multi suporteri în zona si cred ca toti vor veni la Cluj pentru meciurile lor”, a mai spus Iuliu Muresan.

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, ca si-ar dori sa dispute meciurile de pe teren propriu din LIga Europa pe stadionul echipei CFR Cluj, "Dr. Constantin Radulescu", în cazul în care echipa sa nu va putea evolua pe Arena Nationala.

Mediafax



Iuliu Muresan: "Ne-am dat acordul ca Steaua sa evolueze la Cluj in Liga Europa"