Liga 1

Iancu il forteaza pe Bourceanu sa plece la Steaua

Marian Iancu se foloseste de un mic santaj pentru a-l convinge pe Alexandru Bourceanu sa semneze cu Steaua. Deranjat ca Bourceanu nu a acceptat oferta Stelei, Iancu a trecut la amenintari.
Patronul banatenilor l-a anuntat pe Bourceanu ca, daca nu va semna pana vineri cu Steaua, atunci va fi scos de pe lista de transferuri si va evolua un an in Liga 2.

"Bourceanu poate sa ramana la Timisoara capitan in Liga 2 daca pana vineri nu se efectueaza acest transfer. Vad ca nu se intelege cu Steaua, asa ca se apropie de ideea noastra de a ramane in Liga 2. Impresarul vad ca-i urmareste prea bine interesul si nu ne mai intelegem... Sa inteleaga ca si Steaua are limitele ei si nu trebuie sa intinda cureaua prea mult", a spus Iancu.

Dupa ce a batut palma cu Gigi Becali pentru transferul lui Bourceanu, Iancu a anuntat ca in urmatoarea perioada va discuta si despre alti jucatori precum Sepsi si Goga.

"Stiu exact ce isi doresc Steaua si Gigi Becali. Urmeaza pasii firesti pe care trebuie sa ii parcurgem, iar zilele urmatoare vor incepe sa apara cel mult cinci plecari ale unor jucatori", a adaugat Iancu.

Ultima runda de negocieri dintre Steaua si reprezentantii lui Bourceanu a avut loc la Piatra Neamt, unde Becali i-a propus lui Florin Iacob un salariu de 140 de mii de euro pe sezon pentru internationalul roman.

Onlinesport


Iancu il forteaza pe Bourceanu sa plece la Steaua