Liga 1

CS Mioveni continua intarirea lotului de Liga 1

Conducerea CS Mioveni a ajuns la întelegeri cu alti doi fotbalisti, fundasul central Adrian Iordache si portarul Cristian Haisan.

Presedintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu, a fost special în cantonamentul echipei de la Sinaia unde cei doi erau de câteva zile si a discutat cu ei.

"Am negociat cu cei doi si ne-am înteles. Nu mai trebuie acum decât sa semneze contractele, iar asta o vor face când se vor întoarce din cantonament. Ca si ceilalti, si Iordache si Haisan vor avea contracte pe câte doi ani. Nu mai avem nevoie acum decât de unul sau doi mijlocasi centrali, în rest, avem toate posturile acoperite", a spus Olteanu.

În aceasta vara, dupa ce echipa a fost promovata, la Mioveni au fost adusi urmatorii jucatori: portarii Coca de la FC Arges si Haisan de la FC Brasov, fundasii Voicu de la FC Brasov, Iordache de la Lankaran si Neagu de la UTA, mijlocasul Dina de la U Craiova si atacantii Neaga de la Volin Lutk, Tanasa de la Metalurg Donetk si Nicolae Dica de la Steaua, toti noua venind liberi de contracte.

Mediafax


CS Mioveni continua intarirea lotului de Liga 1