Liga 1

Dinamo a clacat in amicalul cu Inglostadt

Dinamo a pierdut partida amicala disputata in Austria cu FC Inglostadt, echipa care a terminat sezonul pe locul 14 in liga secunda din Germania. Singurul gol al meciului a fost marcat in finalul primei reprize la o greseala de marcaj a lui Cosmin Moti.
Dinamovistii s-au intrecut in greseli personale si colective in startul meciului, ceea ce a facut ca nemtii de la Inglostadt sa domine partida si sa preseze sufocant in preajma careului alb-rosilor.

Iar la jumatatea primei reprize  presiunea nemtilor putea sa-si arate rezultatele, insa Curca a avut doua interventii salvatoare la suturile consecutive ale adversarilor.

In minutul 27 au avut si elevii lui Ciobotariu o sansa de a inscrie, insa Liviu Ganea a trecut pe langa deschiderea scorului dupa o centrare de la Danciulescu.

Ploaia torentiala care a cazut pe intreaga durata a meciului a facut ca putin inainte de pauza arbitrul sa intrerupa jocul pentru cateva minute. Imediat ce s-a reluat meciul, nemtii au profitat de o lipsa de marcaj a lui Moti la un adversar, iar Bilishkov a trimis cu capul in plasa centrarea din lovitura libera.

Liviu Ciobotariu a modificat aproape intreaga echopa la pauza, dar jocul a continuat sa fie controlat de Inglostadt. Nemtii si-au creat in continuare mari ocazii de gol , in timp ce Dinamo a avut doar doua sanse de a inscrie, prin Georgian Paun si Tucudean in final de meci.

Irina Maxim


Dinamo a clacat in amicalul cu Inglostadt