Liga 1

Borcea la Tribunal: "Unde este inculpatul George Copos?"

Cristi Borcea, grav bolnav de cand a inceput procesul Dosarul Transferurilor, s-a prezentat si miercuri la Tribunal pentru al 30-lea termen. El a parut ca nu ia in serios toata treaba si a s-a tinut de multe ori de glume. Cetateanul de onoare din Valea Boului (Judetul Gorj) a tinut sa arate si studentelor de la Drept prezente in sala ce tare e.
Sedinta a durat doua ore, iar alaturi de Borcea si de alti "oameni de fotbal" era asteptat si Copos. Vazand ca aceasta nu a venit, dinamovistul a strigat: "Unde este inculpatul George Copos? Sa fie adus cu Politia!".

Borcea a avut ceva de spus si atunci cand diversi martori ii mentionau judecatorului problemele de interes din acest caz. Intr-un moment in care procurorul cerea detalii suplimentare, Borcea i-a spus lui Gica Popescu: "Asta nu pricepe nimic!". 

La finalul sedintei, Borcea a aflat si urmatorul termen din Dosarul Transferurilor, 11 mai. In acel moment dinamovistul a fost foarte suparat, pentru ca, vezi coincidenta, trebuie sa plece la Miami pentru tratament.

Borcea a tinut sa se dea "balena" si in fata studentelor de la Drept prezente in sala pentru a castiga experienta, aruncandu-le priviri si incercand sa se faca auzit atunci cand avea de spus ceva in dreptul acelui grup.

Oficialul dinamovist este originar din Valea Boului (Judetul Gorj), al carei cetatean de onoare este, lucru pe care iata ca nu se sfieste sa il arate.

Judecatorul de caz a dorit sa afle mai multe detalii despre transferul lui Adrian Mutu de la Dinamo la Inter Milano, iar Borcea a tinut sa ii spuna acestuia ca despre aceasta mutare s-au ocupat si Gigi Netoiu si Vladimir Cohn. Legat de transferurile facute de Borcea la Dinamo, Nicolae Badea a declarat la Tribunal ca i s-a permis acetuia de catre Consiliul Director de la Dinamo sa le realizeze prin firme intermediare.

Onlinesport


Borcea la Tribunal: "Unde este inculpatul George Copos?"