Liga 1

Duckadam s-a simtit jignit de ziua sa

Presedintele FC Steaua, Helmuth Duckadam, care a împlinit, vineri, 52 de ani, a declarat, agentiei MEDIAFAX, ca managerul general Mihai Stoica a facut un gest lipsit de fair-play prin criticile pe care i le-a adus.

"Gestul lui Mihai Stoica a fost lipsit de fair-play. M-a surprins, nu ma asteptam la asa ceva. Avea telefonul meu, putea sa ma sune înainte sa apara într-o conferinta de presa si sa discutam. Acum e tardiv sa mai discutam", a spus Duckadam.

El a mentionat ca era îndreptatit sa-si spuna parerea cu privire la faza golului egalizator al echipei FC Vaslui în meciul cu Steaua. "Cred ca aveam dreptul sa-mi spun si eu o parere. Nu a fost vorba de o critica la adresa lui Tatarusanu, a fost ceva de bun-simt, ma asteptam doar sa încerce sa pareze acea lovitura libera, executata foarte bine de altfel", a mai spus el.

Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, vineri, într-o conferinta de presa, ca l-au deranjat criticile presedintelui stelist Helmuth Duckadam, adresate portarului Ciprian Tatarusanu dupa golul primit cu FC Vaslui, si a precizat ca va avea o discutie cu acesta.

"Voi avea o discutie cu Helmuth, ma deranjeaza ca el discuta despre jucatori de-ai nostri si nu o face cum ar trebui. Nu e normal sa-l critice pe Tatarusanu la o faza la care nu a avut nicio vina. Nu poate cineva, indiferent cât de mare portar a fost si indiferent ca face parte din clubul nostru sa spuna ca Tatarusanu ar fi putut la golul marcat de Adailton sa întinda mâna spre balon. Daca întindea mâna, ce se întâmpla? Risca sa faca o întindere. A fost un gol marcat de un super jucator într-o faza la care portarul nostru nu avea nicio vina", a spus Mihai Stoica.



Duckadam s-a simtit jignit de ziua sa